Comandă cartea

PASUL 1/2Comandă cartea

PASUL 2/2Leadership

Liderii îi susțin pe cei din jur în demersul lor de a face lucrurile corecte. Învață cum să stabilești direcția de mers, să construiești treptat o viziune inspirată și să creezi ceva pornind de la 0. Procesul de leadership este clădit pe cartografierea direcțiilor câștigătoare pentru echipă. Un lider autentic creează o viziune a viitorului, motivează și inspiră persoanele din jur să ajute la clădirea acelei viziuni și livrează, în cele din urmă, viziunea respectivă. Alătură-te elitei!

Social Media

Dacă încă nu ți-ai optimizat prezența pe rețelele de socializare, vei fi ușurat să afli că încă mai ai timp să faci asta, iar beneficiile vor merita din plin efortul. Dintre avantajele multiple ce derivă din cunoștințele avansate de social media, poate cel mai important este implicarea activă a audienței și cucerirea unor nișe, toate ducând la o imagine proprie optimizată peste așteptări.

Comunicare

O comunicare eficientă este bazată pe un flux constant de idei și cunoștințe, astfel încât scopul sau intenția emitentului să fie ușor de înțeles. De la bun început mi-am propus să înlătur barierele ce stau în calea comunicării optime prin tehnici de îmbunătățire a concentrării și de combatere a limbajului corporal neconcludent. Vrei să excelezi în domeniul de activitate, dar nu știi de unde să începi? Prinde startul perfect!

Prezentare personală

Poți ajunge să cunoști cu adevărat un om? Răspunsul este simplu: doar dacă treci de testul primei impresii. Tocmai din acest motiv livrarea unei prezentări proprii impecabile nu ar mai trebui să reprezinte o provocare pentru niciunul dintre noi. Nu știi cum să începi? Câteva ponturi includ expunerea pe scurt a calităților personale, menținerea unui limbaj corporal adecvat dar și introducerea elementelor non-formale, precum hobby-uri și alte interese din afara sferei profesionale.

Public speaking

Am susținut mereu că prin intermediul pregătirii constante oricine poate depăși stările de nervozitate și anxietate care însoțesc de obicei discursul public. Arta de a deveni un bun susținător de discursuri îți poate spori gradul de încredere, ducând la deschiderea numeroaselor oportunități în plan profesional, dar și personal. Crezi că este timpul să-ți depășești limitele? Accesează toate instrumentele ce-ți garantează succesul.

Coaching

Esența conceptului de coaching constă în încurajarea alegerilor individuale care duc la schimbări pozitive, susținerea constantă a persoanelor în demersul lor de a deveni ceea ce-și doresc și în încurajarea schimbării la nivel individual. Toate acestea duc la maximizarea performanței personale prin descoperirea adevăratului potențial al unui individ. Coaching-ul include procese de consiliere, terapie, training, consultanță și educație.