Prioritate 0: fluidizarea traficului bucureștean

Prioritate 0: fluidizarea traficului bucureștean

Consilierul general ALDE Tudor Tim Ionescu a lansat un îndemn pentru fluidizarea traficului din Capitală și a anunțat că a depus deja la primărie strategia de dezvoltare a mobilității urbane.

„Este bine cunoscut faptul că Bucureștiul este un oraș aglomerat; spre exemplu, în urma mai multor studii s-a demonstrat că în medie 48% din călătorie o petrecem în #ambuteiaje.

În acest sens, am depus la Primăria Municipiului București Strategia de dezvoltare a mobilității urbane prin creșterea gradului de utilizare în trafic a motocicletelor și scuterelor.

Astfel, vom soluționa cea mai mare problemă a Capitalei – traficul! Matematic, putem reduce cu 40% din trafic cu 10% înlocuire a mașinilor cu scutere și motociclete! Iar această alegere mai are un beneficiu : creșterea calității aerului și-n definitiv protejarea sănătății noastre, a tuturor.

Dragi prieteni, vă îndemn dacă aveți ocazia să înlocuiți mașina cu un scuter sau o motocicletă. Este mult mai plăcut, ajungeți mult, mult mai repede la destinație și protejați și mediul înconjurător. V-o spune un scuterist cu experiență.”, a scris Tudor Tim Ionescu pe Facebook.

Aptitudini

Postat pe

decembrie 3, 2019