Salut, sunt Tudor! Îmi place să cred în oameni, în educație, în forța schimbării și în puterea binelui. Ador animalele și iubesc mersul pe două roți.

De mic am fost crescut de bunici, iar la vârsta de 15 ani am avut ocazia de a frecventa liceul la Bruxelles, în Belgia. Ulterior, tot aici am absolvit studii de licență și două programe de master în Studii Europene și Politică Comparată. Anii petrecuți în Belgia au fost determinanți pentru dezvoltarea mea ca individ. Mi-au deschis noi orizonturi și, cel mai important, mi-au profilat dragostea pentru țara mea natală. După două stagii efectuate la Parlamentul European, am decis să mă întorc definitiv Acasă – în România. Am considerat că, prin intermediul studiilor și a experienței dobândite în străinătate, pot pune umărul la dezvoltarea țării.

Odată reîntors, mi-am continuat studiile, am pus bazele unei afaceri și, pentru că este cel mai efectiv mod de a produce o schimbare în societate, am intrat în politică.

În ultimii 3 ani petrecuți în calitate de Consilier General în cadrul Consiliului Municipiului București am inițiat și am sprijinit o sumedenie de măsuri utile pentru bucureșteni, dar atenția mi-am îndreptat-o cu precădere către ocrotirea celor mai vulnerabili dintre noi – a animalelor de companie.

Am reușit scoaterea animalelor din circuri, am stopat eutanasierea la ASPA, am pus bazele Poliției Animalelor și ale Serviciului Municipal de Urgență și Resuscitare Veterinară – un fel de SMURD al animalelor, am organizat zeci de târguri de adopții și am reușit să sterilizăm gratuit peste 30 de mii de animăluțe.

Pentru că am dezvoltat un adevărat crez în educație, am încercat în tot acest timp să diseminez, la rându-mi, informații și experiențe către ceilalți. Am participat în calitate de speaker motivațional la zeci de training-uri, printre care și TEDx; de asemenea, am publicat două cărți despre natura relației dintre om și animalul de companie de lângă el.

Primești exact ceea ce oferi, spune una dintre legile Universului. Principiul acesta m-a urmărit toată viața. Asta am încercat să fac de când mă știu, asta fac în prezent și tot asta intenționez să fac și în viitor. Toate acestea, sper, cu folos!

Cu stimă,

Tudor-Tim Ionescu

Un profil de prim-plan

Un profil de prim-plan

Fiecare apariție are ca scop conturarea unui profil public realist, bazat exclusiv pe valorile pe care le promovez: corectitudine,...